HRV

Yealink Partners 2018

Yealink Partners 2018 Regionalna konferencija

Pridružite nam se na do sada najvećoj konferenciji partnera specijaliziranih za komunikacijska rješenja i VoIP terminalnu opremu tvrtke Yealink - svjetskog broja jedan po broju isporučenih SIP terminala!

 

Za koga?

Konferencija je namijenjena raznim tipovima partnera s područja Hrvatske i svih zemalja regije: telekom operaterima, sistem integratorima i partnerima u distribuciji, te svima ostalima koji u svojoj ponudi imaju rješenja za VoIP, video konferencije i ujedinjene komunikacije.

Tvrtka Evol d.o.o. kao organizator događanja zadržava pravo ograničavanja broja sudionika po pojedinoj organizaciji/tvrtki, kao i ne prihvatiti registraciju osoba iz tvrtki čije poslovanje nije povezano s gore navedenim tehnologijama.

 

Kada i gdje?

Konferencija će se održati 03.10.2018., s okupljanjem od 09:00h, u Hotelu Aristos (Cebini ul. 33, 10000, Zagreb), u dvorani Grand. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, uz obaveznu prethodnu registraciju u nastavku ove stranice. Za sve goste je osiguran besplatan parking u podzemnoj garaži hotela.

 

Registracija

Popunjavanjem donjeg formulara rezervirajte svoje mjesto na konferenciji Yealink Partners 2018. Svaka prijavljena osoba će najkasnije 7 dana prije početka konferencije primiti e-mailom potvrdu sudjelovanja i podsjetnik na istu. Ukoliko kapaciteti konferencije budu unaprijed popunjeni, također ćete primiti obavijest putem e-maila.