SRB

O nama

Senter d.o.o. je firma koja sa svojom sestrinskom firmom Senter Grupa d.o.o. već više od 15 godina pruža napredna rešenja za poslovne komunikacije, što su prepoznali i renomirani proizvođači VoIP opreme, koji su nas imenovali svojim ovlašćenim i ekskluzivnim distributerom za područje Republike Srbije i susednih zemalja.

Yealink Gold Distributor

Već godinama posedujemo status Gold Distributera za Yealink VoIP proizvode na području Hrvatske (Evol d.o.o.), Slovenije (Sekortel d.o.o.), Srbije (Senter d.o.o.), Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije.  Svojim partnerima u distribuciji i krajnjim kupcima nudimo VoIP rešenja sa najboljim odnosom kvaliteta, cene i mogućnosti na tržištu. Naše višegodišnje iskustvo, brojne reference, kreativnost i profesionalan odnos osiguravaju uspešnu saradnju sa partnerima, te zadovoljstvo klijenata koji uz nove tehnologije čuvaju vreme i novac istovremeno povećavajući efikasnost svog osoblja.

Naš svakodnevni kontakt sa sektorima razvoja proizvoda, marketinga i tehničke podrške u Yealinku omogućuje nam da na kvalitetan način podržimo naše partnere u nastojanjima da budu što konkurentniji u brzo rastućem tržištu VoIP komunikacija. Pridružite nam se još danas - postanite naš partner u distribuciji i iskoristite brojne pogodnosti koje donosi status ovlašćenog resellera.

 

O Yealinku

Yealink je proizvođač iz vrha svetske ponude IP telefona - trenutno je drugi u svetu po broju isporučenih uređaja, s jasnim ciljem da postanu svetski broj jedan. U Yealinku dizajniraju i proizvode inovativne, visoko kvalitetne IP telefone koji imaju nizak karbonski otisak. Cilj Yealinka je ponuditi vrhunska tehnološka rešenja i najvišu razinu podrške partnerima i korisnicima.

Od 2001. godine, Yealink neprestano razvija najnajprednija komunikacijska rešenja u vidu IP telefona, IP video telefona, konferencijskih telefona, sistema za videokonferencije i raznih dodataka. Prisutni su u više od 140 zemalja sveta i u većini njih postižu izvrsne tržišne rezultate.

Prioriteti Yealinka kao kompanije su kvalitet, funkcionalnost, jednostavnost korišćenja, podrška partnerima i korisnicima, kao i konkurentna cenovna politika. Kako bi ponudili komunikacijska rešenja za budućnost, Yealinkov izrazito veliki tim istraživanja i razvoja koji se sastoji od visokotalentovanih i iskusnih inženjera je u potpunosti posvećen postizanju izvrsnosti.

Do danas, Yealink je prošao preko 100 testova interoperabilnosti ispunjavajući brojne zahteve za sertifikovanjem, koje postavljaju vodeći proizvođaći VoIP sistema i platformi. Yealink je tako tokom godina razvio i bliske partnerske odnose s velikim brojem telekom operatera, kao što su Deutsche Telekom i njegove brojne podružnice, Telefonica, Vodafone, BT, AT&T, Telecom Italia, Verizon i brojni drugi lideri u industriji.