SRB

Novosti

Novi telefoni sertifikovani za Microsoft Teams

Datum : 08.01.2019.

Yealink je dodatno proširio stratešku saradnju s Microsoftom, što je potvrđeno i službenom sertifikacijom tri napredna modela konferencijskih (CP960) i stonih (T58A, T56A) telefona za rad sa najnovijom generacijom kolaboracione platforme Microsoft Teams.

Navedeni modeli su tako sada sertifikovani za rad sa raznim verzijama Microsoft platformi: Teams / Office 365 / Skype for Business, te se jednostavnom promenom firmvera postiže potpuna kompatibilnost s odabranom verzijom platforme. Na ovaj način je partnerima (integratorima) i krajnjim korisnicima olakšana postupna migracija na najnovija komunikaciona rešenja uz pametno planiranje budžeta spoznaju da je njihova investicija sigurna za buduće nadogradnje.

Novi DECT modeli SIP-W53P/SIP-W53H

Datum : 14.09.2018.

Najnoviji bežični SIP DECT sistem Yealink SIP-W53P i dodatne slušalice SIP-W53H pružaju visoke performanse što ih čini idealnim izborom za mala, srednja, pa i velika poslovna okruženja. U kombinaciji sa ukupno 8 slušalica, omogućuje superiornu mobilnost i fleksibilnost eliminacijom nepotrebnih kablova. Za veću efikasnost, ovaj sistem ne samo da podržava 8 SIP korisničkih naloga i 8 istovremenih poziva, nego i dodatno ubrzava vreme pokretanja sistema i uspostavljanja veze, te skraćuje vreme potrebno za ažuriranje.

Uz podršku za Opus codec, W53P je dosljedan u pružanju profesionalnog kvaliteta zvuka, kako u uslovima visoke, tako i u uslovima niske propusnosti mreže. Osim udobnosti komunikacije bez žica, ovaj sistem uz veći broj linija, veću mobilnost, pruža i pravo bogatstvo funkcija na koje su korisnici već navikli na stonim SIP telefonima.

Yealink DECT IP telefon W53P podržava efikasniji provisioning i masovno puštanje u rad bez puno napora i gubljenja vremena uz Yealink RPS uslugu (Redirection and Provisioning Service), kao i mehanizam pokretanja koji omogućuje jednostavni Zero Touch Provisioning bez potrebe za kompleksnim ručnim postavkama - čineći ga idealnim kako za početne instalacije, tako i za redovna održavanja i nadogradnje uz smanjene troškove i uštede na vremenu.